torsdag 21 maj 2015

Bara vara


Full fart igår med psykologsnack och besök på jobbet. Det känns idag. Stel i hela kroppen men glad!
Jag är så himla glad att det kändes bra att hälsa på på jobbet. Var nervös innan att jag skulle få den där klumpen i magen som jag hade innan det här hände men nej, det kändes bra.
Jag fick dock ett litet varnande pekfinger av psykologen som tyckte att mitt besök på jobbet eventuellt kommer lite snabbt och att jag skulle vara beredd på ett bakslag men jag kände att jag måste utsätta mig lite för att känna efter hur jag mår. Jag kan ju inte sitta med en kaffekopp i solen och spekulera i hur jag mår. 
Det är en ENORM skillnad på bara 3 veckor. När jag åkte upp till Stockholm då, för 3 veckor sen, så insåg jag hur jäkla dålig jag var. Det kändes som om jag hade ett migränanfall fast utan smärtan. Ljud, ljus och alla intryck förstärktes och jag ville bara hem. Den här gången gick det bra.
Jag förstår att jag måste vara vaksam så att jag inte skyndar och går för fort fram. Inte helt lätt eftersom jag har en tendens att "borsta av mig" jobbigheter och gå vidare. 
Nu ska jag leta reda på en bra mindfullness app. Tips?


2 kommentarer:

  1. Åh, vad roligt att höra att du känner dig bättre! Var försiktig bara. Skynda långsamt. Jag har en app som heter Mindfulness - lugn och lycklig. Den tycker jag är bäst. Jag har provat flera andra men hela tiden återkommit till den här. Den gör mig väldigt avslappnad. Kram

    SvaraRadera